Even voorstellen

Mijn vrouw heeft al meedere malen geroepen  dat ik moet gaan bloggen. Onder het mom dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar de ondernemer achter een bedrijf maar ook graag meegenomen willen worden in de zoektocht naar de juiste meubelkeuze. Heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in, maar waar begin je?

En daar zit ik dan op Woensdagavond na het eten met een bak koffie op de bank.

Laat ik beginnen met mezelf eens voor te stellen.

Ik ben Rob Haaksema, 29 jaar oud en eigenaar van NietZomaarHout en RH-Tendencia.

Ruim 7 jaar geleden ben ik begonnen met RH-Tendencia. Bij de start van het bedrijf hield ik me voornamelijk bezig met het op maat maken van Steigerhouten tafels en kasten en met de in en verkoop van Teakhouten meubelen. Steeds vaker kwam de vraag of ik ook stoelen en bankjes aan kon bieden zodat de klant bij 1 adres de totale eethoek in kon richten en of we ook maatwerk konden leveren in andere houtsoorten. We zijn nu enkele jaren verder en hebben inmiddels dan ook een uitgebreid assortiment stoelen, eetkamerbankenfauteuils, barkrukken en bieden we maatwerk aan in Eikenhout, Teakhout en Douglashout.

Ook ben ik mezelf steeds meer bezig gaan houden met de vindbaarheid van mijn bedrijf.
Buiten vele akties, promoties, sponsoring en reclame liep ik ook telkens tegen onze huidige handelsnaam aan: RH-Tendencia.
Het is een mooie en chique naam maar erg lastig om te onthouden.
Daarom komen wij nu naar buiten met onze nieuwe handelsnaam en website: NietZomaarHout.
Deze naam is pakkend voor ons bedrijf en makkelijker te onthouden.

Hout bewerken zit bij ons in de familie.
Zo is het allemaal begonnen bij mijn opa met een aannemersbedrijf, mijn vader met 2 gouden handen en nu gaat bijna al het maatwerk van NietZomaarHout in onze werkplaats via de handen van mijn enkele jaren terug afgestudeerde broer.

Dat was even een kort stukje of mezelf en het bedrijf.
In de volgende blog wil ik jullie meer vertellen over de mogelijkheden, en de voor en nadelen van verschillende houtsoorten.

Groeten,

Rob Haaksema